FREE!Youtube views follow like. Twitter follow tweet. Google+1. Pinterest. Vk. Soundcloud. Reverbnation. Stumbleupon ......    Language:  HungarianEnglishDeutschRomaniaItalyEspanolPortugueseFrenchPolish

Felhasználási feltételek

I. Ahhoz, hogy használni tudja, a proadssolution.com oldalt el kell fogadnia, az alábbi feltételeket, ezért kérjük, olvassa el alaposan ezt az oldalt. Meg kell értenie, hogy amikor csatlakozott a honlapunkhoz és megrendeli bármely szolgáltatásunkat, akkor magára nézve kötelezőnek ismeri el ezeket a feltételeket.

II. Mielőtt igénybe veszi a szolgáltatásokat regisztrálnia kell (ingyenes) az oldalunkon. A regisztráció során megadott e-mail címet és a jelszót, tartsa biztonságban mindenkor, és ne adja át senkinek (amennyiben szükséges erősítse meg regisztrációját a megadott mail címen).

III. Amikor használja a proadssolution.com Ön elfogadja, hogy betartja ezen szabályokat, különös tekintettel az alábbiakra:

• Nem szabad létrehozni több fiókot. Nem szabad vásárolni vagy eladni proadssolution.com számlákat.

• Nem szabad használni a VPN, proxy vagy egyéb eszközt, és vagy változó IP-címet.

• Nem szabad vásárolni vagy eladni pontot külső féltől.

• Nem szabad használni a botokat, auto-clickers, külső szkripteket a honlapon. Nem szabad feltölteni vírusokat vagy más rosszindulatú /ártó kódokat

• Nem szabad közzé tenni: gyűlöletkeltő, fenyegető, vagy pornográf, erőszakra ösztönző, vagy meztelenséget, vagy grafikus, vagy öncélú erőszakot ábrázoló tartalmakat.

• Nem szabad használni a proadssolution.com-t törvénytelen, félrevezető, rosszindulatú, vagy diszkriminatív tartalmak megosztására.

• Nem szabad semmit-olyat tenni, ami működési zavart okozhat, vagy akadályozza az oldal megfelelő működését, például szolgáltatásmegtagadási támadás.

• Nem szabad megkönnyíteni vagy elősegíteni bármely felsorolt tiltást

• Ha letiltjuk fiókját, akkor nem hozhat létre egy másikat. Bárkinél megállapításra került, a törlés akkor véglegesen törlésre kerül a proadssolution.com oldalról.

IV. A szolgáltatás tartalmaz linkeket más honlapokra, amelyek nem a proadssolution.com vagy nem a proadssolution.com ellenőrzött tartalmai. Nem áll módunkban és nem vállalunk felelősséget a tartalom, adatvédelmi politika, reklám, biztonság vagy jogellenes, vagy bármilyen más ezzel kapcsolatba hozható nem megfelelő tevékenységért, és ezek megsértéséért. A proadssolution.com nem vállal felelősséget a honlapon megjelenő, és nem proadssolution.com által írt tartalmakért, amelyek közvetlenül sértik a jelen Felhasználási feltételeket, illetve a törvényt. Ez különösen a kapcsolt tartalmak esetében, ha más oldalakon és tartalommal jelenik meg a proadssolution.com, mint egy miniatűr, vagy egyéb hasonló módon.

V. A proadssolution.com nem vállal felelősséget a bezárások Facebook, Twitter, YouTube, VKontakte, Instagram, Google Kör, Pinterest, Reverbnation, Bloglines, vagy SoundCloud számlák felhasználói, és üzemeltetői helyett vagy miatt. Mi megteszünk minden lehetséges óvintézkedést, hogy megakadályozzuk az ilyen jogsértéseket az ügyfelek védelme érdekében, de ezek nem nyújtanak védelmet más online platformok esetében (például számla törlés esetén)

VI. Egyéb:

• Inaktív fiókok törlésének jogát fenntartjuk (hat hónap inaktivitást követően)

• Nem tiltjuk más forgalom cserélő oldalak reklámjait, de kérjük az etikai normák betartását.

• A proadssolution.com nem használ automatizálást, bármilyen, és valamennyi látogatást valódi emberek végeznek el.

• Az oldal tulajdonosa a felhasználói adatok biztonságáért minden tőle telhetőt megtesz, de azt 100%-ban garantálni nem tudja.

• A proadssolution.com nem áll kapcsolatban semmilyen módon a Twitter, Facebook, Youtube, Google, Pinterest, StumbleUpon, LinkedIn, SoundCloud, Reverbnation, Instagram és más közösségi hálózatokkal.

• Az oldalon a fejlesztésekkel párhuzamosan előfordulhatnak átmeneti kisebb hibák, üzemzavararok, amelyekért előre is elnézést kérünk

• Ha meg szeretné szüntetni a regisztrációját, akkor ezt bármikor az info@proadssolution.com mail címen jelezheti

VII. A rendelkezések addig maradnak érvényben, amíg meg nem szüntetjük, vagy meg nem változtatjuk.

Az oldal tulajdonosa fenntartja a jogot a jelen felhasználási feltételek bármikori módosítására, és az oldallal kapcsolatos változtatásokra

Kérjük, értse meg, hogy ha nem fogadja el ezeket a feltételeket, akkor nem fogja tudni használni az oldalt, vagy a szolgáltatásokat

Köszönjük, hogy oldalunkat választotta - sok látogatót, követőt kívánunk mindenkinek!

A legutóbbi változat dátuma: szeptember 15, 2014